Wandeling op 10 maart 2019. De zes-bergenroute.

Een zeer gevarieerde wandeling, dwars door het oude centrum van Huizen maar toch grotendeels onverhard. Smalle paadjes en brede bospaden wisselen elkaar af. Je komt door bossen, heide, over een zandverstuiving, langs uitzicht op het Gooimeer en natuurlijk de 6 ‘bergen’: de Woensberg, Tafelberg, Trapjesberg, Sijsjesberg, Eukenberg en de Aaltjesberg. De ‘bergen’ hebben een hoogte variërend van 9 tot 35 meter. We gaan ze allemaal zien. Het is een pittige wandeling. Met de nodige pauzes. Lunch meenemen.

Vertrektijd: 11.00 uur. Duur: ruim 4 uur, een wandeling voor de volhouders ! Vertrekpunt: Verzamelen Oude Raadhuisplein, Oude Raadhuisplein, 1271 RH, Huizen.

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

Kijk op de foto hieronder voor het vertrekpunt