Extra aandacht voor de kust: foto-expositie in Huizen

In 2019 staat de “Zuiderzeekust” volop in de belangstelling. De regio en de gemeentes ontwikkelen nieuwe kustvisies. De Vrienden van het Gooi gaan daarom dit jaar op verschillende manieren aandacht geven aan de randmeren: door middel van speciale wandel- en fietstochten en deelname aan de discussies over deze kustvisies bij diverse gemeenten.

Fotograaf Fred Willems creëerde een drietal foto exposities rond de kustplaatsen Muiden/Muiderberg, de vesting Naarden en Huizen. Elke kustplaats wordt een eigen manier in beeld gebracht. Het doel is de schoonheid en historische waarden op verschillende manieren in beeld te brengen.

De expositie in Huizen wordt gehouden van 30 oktober t/m 2 december 2019 in de Bibliotheek Huizen, Plein 2000 1

Fotografie: Overzichts-expositie met kleur en z/w fotografie van de Haven van Huizen.

Ook zal hier een lezing over dit onderwerp worden gehouden. Plek en tijdstip: nader aan te kondigen.