Gooise landschapsdag 2019

Op 7 september was de Gooise landschapsdag, een jaarlijkse bijeenkomst van de 6 organisaties die gebruik maken van de Infoschuur. Dat zijn de Vogelwerkgroep, het IVN, de KNMV, de stichting Omgevingseducatie, archeologiewerkgroep Nardinclant, en de VVG.

Dit jaar wat het IVN de voorzitter en de dag had als thema “kijken door een koker”. We gingen op land en in het water kleine organismen verzamelen, die we daarna konden bekijken door de loepjes en microscopen van het IVN.

Na een smakelijke lunch volgde het formele deel van de bijeenkomst, de ondertekening van een vernieuwde gebruiksovereenkomst van de infoschuur. Onze penningmeester Wim Schaapherder tekende namens de VVG.

De ondertekening is formeel voor 1 jaar, maar wordt elk jaar zolang er geen aanleiding is voor aanpassing stilzwijgend verlengd. Aangezien het GNR de eigenaar is van de infoschuur werd het stuk ook ondertekend door directeur- rentmeester Karin Kos.